ЦЕНИ ЗА СМЕСТУВАЊЕ ЗА УЧЕСНИЦИТЕ НА КОНГРЕСОТ:
King/Twin - сместување за еден ……………………… 95 EUР
King/Twin - сместување за двајца ……………………… 105 EUР
Deluxe King/Twin - сместување за еден …………………… 125 EUР
Deluxe King/Twin - сместување за двајца ………………… 135 EUР
King One Bedroom Suite - сместување за еден …………… 165 EUР
King One Bedroom Suite - сместување за двајца ………… 175 EUР

За да резервирате соба, ве молиме пополнете го овој формулар и испратете го на reservations@hiltonskopje.com и evgenija.shiloska@hiltonskopje.com најдоцна до 03.10.2022