Друштво за Патишта на Република Македонија "Via Vita"
(Градежен Факултет - Скопје)
Бул. „Партизански Одреди“ Бр. 24
П. фах 560
1000 Скопје
Република Македонија
TIN. 4030999371885

Контакти:
Проф. Д-р. Горан Мијоски
mijoski@gf.ukim.edu.mk

М-р Кирил Лазаров
lazarovkiril8@gmail.com

E-Mail:
congress@mare.org.mk

Контактирајте не!

Слободно испратете ни порака доколку имате прашања и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.